Departamento de Alimentación, Desarrollo Rural, Agricultura y Pesca

"Jatorria eta kalitatea: ardoaren merkatu globalizatuan bereizteko estrategia gisa"

EHUko Udako Ikastaroak

Ekitaldi-deskribapena

Gero eta globalizatuagoa eta estandarizatuagoa dagoen munduan, mahastizaintzako eta ardogintzako zonei balio erantsia ematea lehenetsi behar da, zona horiek bere ardoen tipikotasunari eta kalitateari eusten ahalegintzen badira betiere.

Horregatik, ikastaroaren bidez proposatzen dugu Arabako Errioxaren gaur egungo egoera aztertzea eta debatitzea, ikusteko nola bereizi gintezkeen mahastizaintzako eta ardogintzako beste zonengandik edo nola eman geniezaiekeen balio erantsia gure ardoei, argi izanik zonaren baldintza naturalak eta zonako mahastiak funtsezkoak direla ardoei nortasuna eta kalitatea emateko.

Ikastaroa ikasleak eta ardoaren inguruko profesionalak eta interesatuei zuzenduta dago. Zuzenean edo zeharka, ardogintzarekin lotuta dauden pertsonak: mahastizainak, upeltegi jabeak, teknikariak edo ardoaren eskualdeetako bizilagunak.

EGITARAUA

Informazio zehatza
Antolatzailea:
Nekazaritza, Arrantza eta Elikagaien Politikako sailburuordetza eta HAZI Fundazioa
Hasiera data:
Amaiera data:
Ordutegia:
09:00tik 19:30ak arte
Villa Lucia Zentro tematikoa
LaguardiaAraba/Álava (España)
Izen-ematea
Jarraibideak :