Arrandegia
Pescadería |
09:30 |
Txarto
Mal |
Langileek ez daukate zapata egokirik eta irrist egiteko arriskua handia da.
Bestetik, hozkailuan sartzean erabili beharreko amantalak gutxi eta zaharrak dira. |
La plantilla no tiene calzado apropiado y hay gran riesgo de resbalar.
Por otro lado, los delantales para entrar en la cámara frigorífica son pocos y viejos. |
Biltegia
Almacén |
11:00 |
Txarto
Mal |
Biltegia ez dago ondo antolatuta eta dagoen desordenak arazoak sortu ahal ditu egoera larririk gertatuz gero. Izan ere, su-itzalgailuak eta ez daude jendearen eskura.
Gainera, erabiltzen diren tresna batzuk guztiz zaharkituta daude, esaterako, zurubia, zinta garraiatzailea eta karga-jasogailua. |
El almacén no está bien organizado y este desorden puede crear problemas en caso de emergencia. De hecho, los extintores no se encuentran a la vista.
Además, algunos de los aparatos que se utilizan están muy viejos, por ejemplo, la escalera, la cinta transportadora y el montacargas. |