Berme-markak
Berme-marka ondoko modu honetaz definitzen da:
-
Grafikoki iridukatu daitekeen edozein ikur
-
Bere titularraren kontrol zein baimenpean enpresa multzo anitz batek erabilitakoa.
-
Aplikatzen zaien produktuek edo zerbitzuek komuneko eskakizunak betetzen dituztela egiaztatzea; bereziki, beren kalitateari, osagarriei, jatorri geografikoari, produktuaren baldintza teknikoei edo elaboratzeko moduari, eta zerbitzua emateari dagokienez.
Egun Euskadin ondoko berme-marka hauek daude:
Eusko Label:
- Euskal baserriko arrautza / Huevo de caserío vasco - Euskal baserriko oilaskoa / Pollo de caserío vasco - Euskal esne bildotsa / Cordero lechal del País Vasco - Hegaluzea eta hegalaburra / Bonito del Norte y Atún rojo - Euskal esnea / Leche del País Vasco - Euskal eztia / Miel del País Vasco - Arabako Patata / Patata de Alava - Ibarrako piparrak / Guindillas de Ibarra - Kalitateko euskal tomatea / Tomate de calidad del País Vasco - Euskal babarrunak / Alubias del País Vasco - Euskal Baserri - Euskal Sagardoa - Baserriko Haragia
>> Sarrera
|