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Boletin Oficial del País Vasco

180. zk., 2018ko irailaren 18a, asteartea

N.º 180, martes 18 de septiembre de 2018


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BESTELAKO XEDAPENAK

OTRAS DISPOSICIONES

TURISMO, MERKATARITZA ETA KONTSUMO SAILA
DEPARTAMENTO DE TURISMO, COMERCIO Y CONSUMO
4558
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AGINDUA, 2018ko abuztuaren 7koa, Turismo, Merkataritza eta Kontsumoko sailburuarena, 2018ko ekitaldiko Euskal Turismo Sarien deialdia egin eta sariak arautzen dituena.

ORDEN de 7 de agosto de 2018, del Consejero de Turismo, Comercio y Consumo, por la que se convocan y regulan los Premios al Turismo Vasco para el año 2018.

Euskal turismoaren ikuspegi estrategikoak, 2030era begira jarrita, Euskadi destino kalitatezko, lehiakor eta jasangarri bihurtzea aurreikusten du, bisitan datozkigun pertsonek baloratuko dutena eta euskal gizarteari oparotasuna ekarriko diona.

La visión estratégica del turismo vasco en el horizonte 2030 contempla la consolidación de Euskadi como un destino de calidad, competitivo y sostenible que aporte un alto valor a las personas que nos visitan y prosperidad a la sociedad vasca.

Horretarako, bai gure enpresen aldetik bai eta destinoei begira ere lehiakor egingo gaituzten hazkunde jasangarriaren irizpideetan oinarrituriko ekimen berriztatzaileak behar dira arlo estrategikoetan, ez ingurumenaren eta gizartearen ikuspegitik soilik, baita euskal turismo-sektorearen lehiakortasunaren ikuspegitik ere.

Para ello, se necesitan iniciativas innovadoras en segmentos estratégicos que nos hagan competir, tanto por parte de las empresas como de los destinos, y apoyadas en criterios de crecimiento sostenible, no solo desde el punto de vista medioambiental y social sino también desde la competitividad del sector turístico vasco.

Beraz, agindu honen xedea da Euskadin dagoen eskaintzari dagokionez kalitatezko produktu lehiakor eta berri bat sortzeagatik nabarmendu den esperientzia edo proposamen turistiko berriztatzailea saritzea, bai eta lurraldearen garapen jasangarriaren aldeko ekimenak gauzatzeagatik nabarmendutako destinoa ere.

Es por tanto finalidad de la presente Orden el premiar a aquella experiencia o propuesta turística innovadora que haya destacado por generar un producto de calidad, competitivo y novedoso respecto a la oferta existente en Euskadi, así como a aquel destino que haya destacado por llevar a cabo iniciativas a favor de un desarrollo sostenible del territorio.

Berriro ere, saritu nahi dira beraien enpresa-ibilbide edo ibilbide profesionala dela-eta Euskadiren garapen turistikoari lagundu dioten edo laguntzen dioten pertsonak edo kolektiboak.

También se quiere premiar nuevamente a aquellas personas o colectivos que, por su trayectoria empresarial y profesional, hayan contribuido y/o contribuyan al desarrollo turístico de Euskadi.

Halaber, uste dugu sari hauek publikoki aitortzeak egindako lana esker-saritzeko eta, aldi berean, saritutako pertsonak, enpresak eta erakundeak motibatzeko balioko duela.

Asimismo, pensamos una vez más que el reconocimiento público de estos premios servirá de recompensa por el trabajo realizado y, a la vez, de motivación para las personas, empresas o instituciones premiadas.

Horrenbestez, honako hau

Y, en virtud de ello,

EBAZTEN DUT:
RESUELVO:

Artikulu bakarra.– 2018ko ekitaldiko Euskal Turismo Sariak emateko oinarri arautzaileak eta deialdia onartzea, eranskinean jasotzen diren baldintzetan.

Artículo único.– Aprobar, en los términos que se recogen en el anexo, las bases reguladoras y la convocatoria para la concesión de los Premios al Turismo Vasco 2018.

AZKEN XEDAPENETAKO LEHENENGOA
DISPOSICIÓN FINAL PRIMERA

Agindu honek amaiera ematen dio administrazio-bideari, eta, beraren aurka egiteko, berraztertze-errekurtsoa jar dakioke Turismo, Merkataritza eta Kontsumoko sailburuari, agindua Euskal Herriko Agintaritzaren Aldizkarian argitaratu eta hurrengo egunetik hilabeteko epean; bestela, administrazioarekiko auzi-errekurtsoa jar daiteke Euskal Autonomia Erkidegoko Justizia Auzitegi Nagusiko Administrazioarekiko Auzien Salan, agindua argitaratu eta hurrengo egunetik bi hilabeteko epean.

Contra la presente Orden, que agota la vía administrativa, podrá interponerse recurso de reposición, ante el Consejero de Turismo, Comercio y Consumo, en el plazo de un mes a contar desde el día siguiente al de su publicación en el Boletín Oficial del País Vasco, o bien recurso contencioso-administrativo ante la Sala de lo Contencioso-Administrativo del Tribunal Superior de Justicia del País Vasco, en el plazo de dos meses desde el día siguiente al de su publicación.

AZKEN XEDAPENETAKO BIGARRENA
DISPOSICIÓN FINAL SEGUNDA

Agindu honek Euskal Herriko Agintaritzaren Aldizkarian argitaratu eta hurrengo egunetik aurrera izango ditu ondorioak.

La presente Orden surtirá efectos el día siguiente al de su publicación en el Boletín Oficial del País Vasco.

Vitoria-Gasteiz, 2018ko abuztuaren 7a.

En Vitoria-Gasteiz, a 7 de agosto de 2018.

Turismo, Merkataritza eta Kontsumoko sailburua,

El Consejero de Turismo, Comercio y Consumo,

JOSE ALFREDO RETORTILLO PANIAGUA.

JOSÉ ALFREDO RETORTILLO PANIAGUA.

ERANSKINA
ANEXO
2018KO EUSKAL TURISMO SARIAK EMATEKO DEIALDIAREN OINARRI ARAUTZAILEAK
BASES REGULADORAS DE LA CONVOCATORIA PARA LA CONCESION DE LOS PREMIOS AL TURISMO VASCO PARA EL AÑO 2018

1.– artikulua.– Xedea.

Artículo 1.– Objeto.

Agindu honen bidez, hiru sari arautu eta haiek emateko deialdia egiten da, EAEko politika turistikoan eta sektore turistikoko agenteen ibilbide profesionalean gidari diren berrikuntza- eta jasangarritasun-helburuak lortzeko orduan egin den ekarpena jendaurrean aitortzen duen aintzatespen berezia emate aldera.

Es objeto de esta Orden convocar y regular la concesión de tres premios consistentes en una distinción honorífica destinados a reconocer públicamente la contribución a la consecución de los objetivos de innovación y sostenibilidad que guían la política turística de Euskadi y la trayectoria profesional de los agentes del sector turístico.

2. artikulua.– Kategoriak.

Artículo 2.– Categorías.

Horrenbestez, sari bat emango da honako kategoria hauetako bakoitzean:

Se concederá un premio en cada una de las categorías siguientes:

a) Berrikuntza: 2017. urtean hasi zen eta EAEn dagoen eskaintzaren gainean produktu lehiakor, berri eta kalitatezko bat sortzeagatik gailendu den esperientzia edo proposamen turistiko berritzailea.

a) Innovación: experiencia o propuesta turística innovadora iniciada en el año 2017 que haya destacado por generar un producto de calidad, competitivo y novedoso respecto a la oferta existente en Euskadi.

b) Turismo jasangarria: ekimen arduratsua eta jasangarria, agindu hau Euskal Herriko Agintaritzaren Aldizkarian argitaratu aurreko hamabi hilabeteetan garatua, ikuspegi sozialetik (ekintzek zer neurritan aldezten dituzten tokian tokiko herritarrak, emakume eta gizonen arteko berdintasuna eta lurraldearen garapena), ingurumen-ikuspegitik (jarduketek zer neurritan aldezten duten ingurumena, jarduerak garatzen diren eremuan) eta ikuspegi ekonomikotik (enplegu-sorrera, lan-bizitza eta familia bateragarri egitea, prozesuak eta prozedurak).

b) Turismo sostenible: iniciativa responsable y sostenible en el aspecto social (acciones en favor de la población local, de la igualdad de mujeres y hombres y del desarrollo del territorio), medioambiental (actuaciones en favor del medio ambiente en el ámbito de actuación en que desarrolla su actividad) y económico (generación de empleo, conciliación laboral corresponsable, procesos y procedimientos) que se haya desarrollado durante los doce meses anteriores a la fecha de publicación de esta orden en el Boletín Oficial del País Vasco.

c) Ibilbide profesionala: esperientzia profesional luzea eta EAEren garapen turistikoen egindako ekarpena.

c) Trayectoria profesional: dilatada experiencia profesional y su contribución al desarrollo turístico de Euskadi.

3. artikulua.– Onuradunak.

Artículo 3.– Beneficiarias.

Kategoria bakoitzean hauek izan daitezke onuradunak:

En cada categoría pueden ser beneficiarias:

a) Berrikuntza: mikroenpresak eta enpresa txiki eta ertainak (ETEak) edo zerbitzu turistikoak eskaintzen dituzten edo euskadiko sektore turistikoan eragina duten elkarte sektorialak.

a) Innovación: Microempresas y Pequeñas y Medianas Empresas (PYME), y asociaciones sectoriales de las mismas que presten servicios turísticos o tengan incidencia sobre el sector turístico de Euskadi.

b) Turismo jasangarria: turismoa sustatzeko eta merkaturatzeko jarduerak egiten dituzten pertsona juridiko publikoak, fundazioak eta irabazi asmorik gabeko elkarteak.

b) Turismo sostenible: personas jurídicas públicas y fundaciones privadas y asociaciones sin ánimo de lucro que desarrollen actuaciones de promoción y comercialización turística.

c) Ibilbide profesionala: Euskadiko turismo-sektorean ibilbide profesional luzea duten pertsona fisikoak zein pertsona taldeak.

c) Trayectoria profesional: personas físicas y grupos de personas con amplia trayectoria profesional en el sector turístico de Euskadi.

4. artikulua.– Hautagaitzak.

Artículo 4.– Candidaturas.

1.– Hautagaitza, zehazki, saria lortzeko bere burua aurkezten duenak edo hirugarren batek formalizatu ahalko du, Turismo, Merkataritza eta Kontsumo Sailak berak barne.

1.– La candidatura la podrá formalizar quien opta a la obtención del premio o un tercero, incluido el Departamento de Turismo, Comercio y Consumo.

2.– Eskabideak aurkezteko epea hilabetekoa izango da, agindu hau Euskal Herriko Agintaritzaren Aldizkarian argitaratu eta hurrengo egunetik hasita.

2.– El plazo para formalizar la candidatura es de un mes a contar desde el día siguiente a la fecha de publicación de esta Orden en el Boletín Oficial de País Vasco.

3.– Hautagaitza formalizatzeko, honako agiri hauek aurkeztu beharko dira:

3.– La candidatura se formalizará mediante la presentación de los siguientes documentos:

a) Eskaria, behar bezala beteta.

a) Formulario de solicitud debidamente cumplimentado.

b) Azalpen-memoria, aski eta modu arrazoituan jasotzen dituena hautagaiaren merezimenduak.

b) Memoria explicativa donde consten, de manera razonada y suficiente, los méritos de la candidata.

c) Promoziorako material grafikoa (mp4 formatuko bideoak edo/eta eskubiderik gabeko irudiak bereizmen handian), bai eta memorian identifikatutako merezimenduak egiaztatzen dituzten bestelako agiriak ere.

c) Material gráfico promocional (videos formato mp4 y/o imágenes libres de derechos en alta resolución) y cualesquiera otros documentos que acrediten los méritos identificados en la memoria.

Eskaria ez badago behar bezala beteta, edo ez badira eskariarekin batera aurkeztu aurreko atalean adierazitako agiriak, Turismo eta Ostalaritza Zuzendaritzak errekerimendua igorriko dio eskatzaileari, 10 eguneko epean zuzen dezan hutsunea edo aurkeztu nahitaezko agiriak. Halaber, berariaz jakinaraziko zaio hala egiten ez badu bere eskariari uko egin diola ulertuko dela.

Si la solicitud no estuviera debidamente cumplimentada, o no fuera acompañada de los documentos relacionados en el apartado anterior, la Dirección de Turismo y Hostelería requerirá al solicitante para que en el plazo de 10 días subsane la falta o acompañe los documentos preceptivos, con indicación de que si así no lo hiciera, se le tendrá por desistido de su petición.

4.– Hautagaitzak honako helbide elektroniko honen bidez aurkeztu beharko dira: http://www.euskadi.eus/eusko-jaurlaritza/turismoa/

4.– Las candidaturas se deberán presentar a través de la siguiente dirección electrónica: http://www.euskadi.eus/gobierno-vasco/turismo/

5.– Hautagaitza formalizatzean, guztiz eta berariaz onartzen dira Agindu honetan ezarritako baldintzak.

5.– La formalización de la candidatura supone la aceptación plena y expresa de las condiciones establecidas en esta Orden.

5. artikulua.– Epaimahaia.

Artículo 5.– Jurado.

1.– Aurkeztutako hautagaitzak baloratzeko epaimahai bat eratuko da, honako hauek osatua:

1.– Para valorar las candidaturas formalizadas se constituirá un jurado compuesto por:

a) Turismo eta Merkataritzako sailburuordea; epaimahai-burua izango da.

a) La Viceconsejera de Turismo y Comercio, que actuará como presidenta.

b) Ondorengo batzordekideak:

b) Los siguientes vocales:

– Turismo eta Ostalaritzako zuzendaria.

– La Directora de Turismo y Hostelería.

– Basquetour Turismoko Euskal Agentziaren zuzendaria.

– El Director de la Agencia Vasca de Turismo Basquetour.

– Gipuzkoako Foru Aldundiko Turismoko zuzendaria.

– La Directora de Turismo de la Diputación Foral de Gipuzkoa.

– Vitoria-Gasteizko Udaleko Enplegu eta Ekonomia Garapen Saileko zuzendaria.

– La Directora del Departamento de Empleo y Desarrollo Económico del Ayuntamiento de Vitoria-Gasteiz.

– Bilboko Merkataritza, Industria, Zerbitzu eta Nabigazioko Ganberako turismo-arloko burua.

– La responsable del área de Turismo de la Cámara de Comercio, Industria, Servicios y Navegación de Bilbao.

– Bizkaiko Ostalaritza Elkarteko gerentea.

– El gerente de la Asociación de Hostelería de Bizkaia.

c) Idazkaria: Turismo eta Ostalaritzako Zuzendaritzara atxikitako pertsona bat; ahotsa izango du, baina botorik ez.

c) Secretario/a: una persona que ocupe un puesto adscrito a la Dirección de Turismo y Hostelería, que intervendrá con voz pero sin voto.

2.– Epaimahaiaren jarduerak eta epaimahaikideen abstentziorako eta ezespenerako araubideak beren-beregi bete beharko dute urriaren 1eko 40/2015 Legea, Sektore Publikoko Araubide Juridikoarena.

2.– Las actuaciones que realice el jurado y el régimen de abstención y recusación de sus miembros se regirán por Ley 40/2015, de 1 de octubre, de Régimen Jurídico del Sector Público.

6. artikulua.– Esleitzeko irizpideak.

Artículo 6.– Criterios de adjudicación.

Esleipen-proposamena egitean, epaimahaiak aintzat hartuko ditu kategoria bakoitzarekiko balorazio-irizpide espezifikoak.

Al objeto de elaborar la propuesta de concesión, el jurado tendrá en cuenta criterios de valoración específicos para cada una de las categorías.

1.– Berrikuntzaren kategorian: 2017. urtean hasi zen eta EAEn dagoen eskaintzaren gainean produktu lehiakor, berri eta kalitatezko bat sortzeagatik gailendu den esperientzia edo proposamen turistiko berritzailea.

1.– Innovación: experiencia o propuesta turística innovadora, iniciada en 2017, que haya destacado por generar un producto de calidad, competitivo y novedoso respecto a la oferta existente en Euskadi.

Honako irizpide hauen arabera baloratuko dira hautagaitzak:

Se valorarán las candidaturas según los siguientes criterios:

– Esperientzia edo proposamen turistikoaren orijinaltasuna, egun dagoen eskaintza turistikoarekin alderatuta.

– Originalidad de la experiencia o propuesta turística respecto a la oferta turística existente.

– Informazioaren eta komunikazioaren teknologia berriak (IKT) erabiltzea.

– Uso de nuevas tecnologías de la información y de la comunicación (TIC).

– Eskainitako zerbitzuen kalitatea sustatzeko burututako ekintzak, betiere erabiltzaileen gogobetetzea lortzeko helburuarekin.

– Acciones realizadas para fomentar la calidad en los servicios ofertados buscando la satisfacción de las personas usuarias de los mismos.

– Euskal Turismoaren 2017-2020 Marketin Planarekin bat egiten duena.

– Alineada con el Plan de Marketing del Turismo Vasco 2017-2020.

2.– Turismo jasangarriaren kategorian: agindu hau Euskal Herriko Agintaritzaren Aldizkarian argitaratu aurreko hamabi hilabeteetan garatu den ekimen arduratsu eta iraunkorra, gizarte-, ingurumen- eta ekonomia-alorretan kudeaketa iraunkorra burutzeagatik nabarmendutakoa.

2.– Turismo sostenible: iniciativa responsable y sostenible, desarrollada durante los doce meses anteriores a la fecha de publicación de esta orden, que haya destacado por llevar a cabo prácticas de gestión sostenible en los aspectos social, medioambiental y económico.

Honako irizpide hauen arabera baloratuko dira hautagaitzak:

Se valorarán las candidaturas según los siguientes criterios:

– Gizarte-alorrean. Tokiko biztanleen aldeko ekintzak, gizon eta emakumeen arteko berdintasuna sustatzera bideratutako jarduerak, baliabide kultural eta arkitektonikoen kontserbazioa, haien balio tradizionalena eta lurraldearen garapen jasangarriarena.

– Social. Acciones en favor de la población local, actuaciones tendentes a promocionar la igualdad de mujeres y hombres, conservación de los recursos culturales y arquitectónicos, sus valores tradicionales y del desarrollo sostenible del territorio.

– Ingurumen-alorrean. Ingurumenaren aldeko ekintzak jarduera garatzen den esparruan (gutxieneko ingurumen-inpaktua, kontsumo arduratsua, natura-baliabideak zaintzea).

– Medioambiental. Acciones en favor del medio ambiente en el ámbito de actuación en que desarrolla su actividad, (mínimo impacto ambiental, consumo responsable, conservación de los recursos naturales).

– Ekonomia-alorrean. Tokiko enplegua zuzenean zein zeharka sortzearen aldeko ekintzak, lana eta familia bateragarri egitea erantzunkidetasunez, enpresa turistiko berriak garatzea, eta inguruko produktuak eta zerbitzuak kontsumitzea.

– Económico. Acciones en favor de la creación de empleo local (directa e indirectamente) y la conciliación laboral corresponsable, el desarrollo de nuevas empresas turísticas y el consumo de productos y servicios del entorno.

3.– Ibilbide profesionalaren kategorian: ibilbide profesional zabala duten pertsonak edo kolektiboak, Euskadiko garapen turistikoari ekarpena egin edo egiten diotenak.

3.– A la trayectoria profesional: dilatada experiencia profesional y su contribución al desarrollo turístico de Euskadi.

Honako irizpide hauen arabera baloratuko dira hautagaitzak:

Se valorarán las candidaturas según los siguientes criterios:

– Euskadi destino turistikoaren bikaintasunari eta kalitateari egindako ekarpena aitortzea.

– Aportación en el día a día a la excelencia y la calidad del destino turístico Euskadi.

– Ibilbidea ardura- eta profesionaltasun-eredu gisa aitortzea.

– Trayectoria como ejemplo de dedicación y profesionalidad.

7. artikulua.– Sarien epaia eta ebazpena.

Artículo 7.– Fallo de los premios y resolución.

1.– Epaimahaiak saria emateko proposamen bat egingo du, non hartutako erabakia justifikatzeko arrazoiak jasoko baitira.

1.– El jurado formulará una propuesta de concesión de los premios, en la que expresará las razones que justifiquen el acuerdo adoptado.

2.– Epaimahaiaren proposamena aztertu ondoren, Turismo, Merkataritza eta Kontsumoko sailburuak ebazpena emango du hautagai-zerrenda aurkezteko epea amaitu eta gehienez ere hilabeteko epean, eta EHAAn argitaratuko da sailburuaren agindu bidez.

2.– Una vez vista la propuesta del jurado, el Consejero de Turismo Comercio y Consumo resolverá en el plazo máximo de un mes desde la fecha de la propuesta realizada por el jurado y se publicará en el BOPV mediante Orden del Consejero.

3.– Sariak edo sarietako bat eman gabe gera daiteke epaiak hala adierazten badu, baldin eta epaimahaiak uste badu proposatu diren hautagaiek ez dituztela betetzen ezarritako baldintzak.

3.– El fallo de alguno de los premios podrá declararse desierto por el jurado cuando se estime que ninguna de las candidaturas propuestas reúnen los requisitos establecidos en la presente Orden.

4.– Salbuespen gisa eta epaimahai-buruak proposaturik, aipamen berezia egin ahalko zaio aurkeztu bai baina saririk lortu ez duen hautagai bati, epaimahaiaren ustez, oro har edo epaimahaiak baloratutako beste arrazoiren batengatik, euskal turismoaren sektoreari ekarpen garrantzitsua egiteagatik.

4.– Con carácter extraordinario y a propuesta de la presidenta del jurado, podrá otorgarse una mención especial a aquella candidatura presentada que, sin obtener premio y a juicio del jurado, deba ser distinguida por su importante contribución al sector turístico vasco con carácter general o por otros motivos que sean valorados por el mismo.

8. artikulua.– Aintzatespen publikoa.

Artículo 8.– Reconocimiento público.

Aintzatespen publikoaren ekitaldia Turismo, Merkataritza eta Kontsumoko sailburuak deitutako ekitaldi publiko batean egingo da.

El acto de reconocimiento público será convocado al efecto por el Consejero de Turismo Comercio y Consumo.

9. artikulua.– Datu pertsonalak.

Artículo 9.– Datos de carácter personal.

Datu Pertsonalak Babesteko abenduaren 13ko 15/1999 Lege Organikoaren eta Datu Pertsonaletarako Jabetza Publikoko Fitxategiei eta Datuak Babesteko Euskal Bulegoa Sortzeari buruzko otsailaren 25eko 2/2004 Legearen arabera, deialdiak izapidetzean jasotzen diren datu pertsonalak «Euskal Turismo Sariei buruzko Agindua» fitxategian sartuko dira (parte-hartzaileek horien tratamendua eta argitalpena baimenduta). Diru-laguntzen deialdiak kudeatzea eta deialdietan parte hartzen duten pertsonei deialdien garapenaren berri ematea izango da fitxategien helburua. Turismoaren eta ostalaritzaren alorrean eskumena duen zuzendaritza da fitxategi horren arduraduna. Datuak eskuratzeko eskubidea Turismo, Merkataritza eta Kontsumo Sailaren Kabinete eta Komunikazio Zuzendaritzaren aurrean egikaritu ahal izango da, eta zuzentzeko, ezerezteko eta aurka egiteko eskubideak, berriz, esandako sailaren Zerbitzu Zuzendaritzaren aurrean (Donostia kalea 1, 01010 Vitoria-Gasteiz).

Los datos personales recogidos en la tramitación de las convocatorias de las personas físicas serán tratados de acuerdo con el Reglamento (UE) 2016/679 del Parlamento Europeo y del Consejo, de 27 de abril de 2016, relativo a la protección de las personas físicas en lo que respecta al tratamiento de datos personales y a la libre circulación de estos datos y por el que se deroga la Directiva 95/46/CE (Reglamento general de protección de datos) y de cuerdo a dicho Reglamento, solamente serán utilizados para ser incluidos en el fichero «Orden de premios al Turismo Vasco» cuyo objeto será gestionar las convocatorias de los presentes premios, así como para informar a las personas concurrentes a las mismas de su desarrollo y se autoriza su publicación por los y las participantes para los fines perseguidos por los presentes premios. La responsable de este fichero es la Dirección de Turismo y Hostelería. Los derechos de acceso se podrán ejercer ante la Dirección de Gabinete y Comunicación del Departamento de Turismo, Comercio y Consumo y los de rectificación, cancelación y oposición ante la Dirección de Servicios del citado departamento, en la calle Donostia-San Sebastián, 1-01010 Vitoria-Gasteiz.


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