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Boletin Oficial del País Vasco

261. zk., 2021eko abenduaren 30a, osteguna

N.º 261, jueves 30 de diciembre de 2021


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BESTELAKO XEDAPENAK

OTRAS DISPOSICIONES

EKONOMIAREN GARAPEN, JASANGARRITASUN ETA INGURUMEN SAILA
DEPARTAMENTO DE DESARROLLO ECONÓMICO, SOSTENIBILIDAD Y MEDIO AMBIENTE
6452
6452

EBAZPENA, 2021eko abenduaren 14koa, Nekazaritzako, Arrantzako eta Elikagai Politikako sailburuordearena, zeinaren bidez batzordeburua eta bokalak izendatzen baitira Euskal Autonomia Erkidegoko elikaduraren eta zuraren katea digitalizatzeko laguntzen balorazio-batzorderako.

RESOLUCIÓN de 14 de diciembre de 2021, del Viceconsejero de Agricultura, Pesca y Política Alimentaria, por la que se procede al nombramiento del presidente y los vocales de la comisión de valoración de las ayudas a la digitalización de la cadena alimentaria y de la madera de la Comunidad Autónoma del País Vasco.

Ekonomiaren Garapen, Jasangarritasun eta Ingurumeneko sailburuaren 2021eko irailaren 29ko Aginduaren 12. oinarriaren 2. paragrafoan arautzen da Dirulaguntzei buruzko azaroaren 17ko 38/2003 Lege Orokorraren 22.1 artikuluan agindutako ebaluazio-organoa. 2021eko irailaren 29ko Agindu horren bidez onartzen dira, 2021erako, Euskal Autonomia Erkidegoko elikaduraren eta zuraren katea digitalizatzeko laguntzen deialdiaren oinarriak.

En la base 12, párrafo 2, de la orden de 29 de septiembre de 2021, de la Consejera de Desarrollo Económico, Sostenibilidad y Medio Ambiente, por la que se aprueban, para el año 2021, las bases de la convocatoria de ayudas a la digitalización de la cadena alimentaria y de la madera de la Comunidad Autónoma del País Vasco, se regula el órgano de evaluación prescrito en el artículo 22.1 de la Ley 38/2003, de 17 de noviembre, General de Subvenciones.

Oinarri horren arabera, Ekonomiaren Garapen, Jasangarritasun eta Ingurumen Saileko Elikagaien Kalitate eta Industriako Zuzendaritzaren Ikerketa Programen arduraduna izango da ebaluazio-batzordeko burua. Elikagaien Kalitate eta Industriako Zuzendaritzako teknikari bat eta HAZI fundazioaren ordezkari bat izango dira bokalak, eta lehenengoak idazkari-lanak beteko ditu. Balorazio-batzordea osatzerakoan, ahaleginak egingo dira emakume eta gizonen presentzia orekatua izan dadin, eta trebakuntza, konpetentzia eta prestakuntza egokia izan beharko dute, Euskal Autonomia Erkidegoko bi hizkuntza ofizialak behar bezala jakitea barnean dela. Horiek Nekazaritzako, Arrantzako eta Elikagai Politikako sailburuordearen ebazpen baten bidez izendatuko dira, eta ebazpen horretan izendatuko da idazkaria.

Conforme a dicha base, la comisión de evaluación estará presidida por la persona responsable de programas de investigación de la Dirección de Calidad e Industrias Alimentarias del Departamento de Desarrollo Económico, Sostenibilidad y Medio Ambiente. Serán vocales, un técnico de la Dirección de Calidad e Industrias Alimentarias y una persona representante de la Fundación HAZI, realizando el primero de ellos las funciones de secretaría. En la composición de la Comisión de Valoración se procurará una presencia equilibrada de mujeres y hombres con capacitación, competencia y preparación adecuada, incluido el conocimiento suficiente de las dos lenguas oficiales de la Comunidad Autónoma del País Vasco y serán nombradas mediante Resolución del Viceconsejero de Agricultura, Pesca y Política Alimentaria, en la cual se designará quien ejercerá la Secretaría.

Aurrekoaren arabera, honako hauek osatuko dute ebaluazio-batzordea:

Conforme a lo anterior, integrarán la comisión de evaluación:

Batzordeburua:

Presidenta:

María Luisa Fraile Correa, Elikagaien Kalitate eta Industriako Zuzendaritzako Ikerketa Programen arduraduna (titularra).

Dña. María Luisa Fraile Correa, Responsable de Programas de Investigación de la Dirección de Calidad e Industrias Alimentarias (titular).

Elisa Torre-Enciso Enciso, Elikagaien Kalitate eta Industriako Zuzendaritzako Enpresa Programaren arduraduna (ordezkoa).

Dña. Elisa Torre-Enciso Enciso, Responsable del Programa Empresarial de la Dirección de Calidad e Industrias Alimentarias (suplente)

Bokalak:

Vocales:

Fernando Sáenz de Buruaga Castillo, Elikagaien Kalitate eta Industriako Zuzendaritzako teknikaria; idazkaria izango da (titularra).

D. Fernando Sáenz de Buruaga Castillo, técnico de la Dirección de Calidad e Industrias Alimentarias que actuará como secretario (titular).

Idoia Sasigain Sáenz de Buruaga, Elikagaien Kalitate eta Industriako Zuzendaritzako teknikaria (ordezkoa).

Dña. Idoia Sasigain Sáenz de Buruaga, técnico de la Dirección de Calidad e Industrias Alimentarias (suplente).

Fernando Corcuera, HAZI fundazioko teknikari ordezkaria, integrazio-sistemen arloko arduraduna (titularra).

D. Fernando Corcuera, técnico representante de la fundación HAZI, responsable de área de sistemas de integración (titular).

Gregorio Manrique, Antolakuntza eta Transformazio Digitaleko Unitateko zuzendaria (ordezkoa).

D. Gregorio Manrique, director de la Unidad de Organización y transformación digital (suplente).

Honako hauetan ezarritakoaren ondorioetarako, ebazpen honen bidez, organo horren osaera ezartzen da, eta osaera hori argitaratzeko agintzen da: Euskadiko Ogasun Nagusiaren Antolarauei buruzko Legearen testu bategina onartzen duen azaroaren 11ko 1/1997 Legegintzako Dekretuaren 49.2 artikuluan eta Sektore Publikoaren Araubide Juridikoaren urriaren 1eko 40/2015 Legearen 23. eta 24. artikuluetan.

A los efectos establecidos en el artículo 49.2 del Decreto Legislativo 1/1997, de 11 de noviembre, por el que se aprueba el Texto Refundido de la Ley de Principios Ordenadores de la Hacienda General del País Vasco, y del artículo 23 y 24 de la Ley 40/2015, de 1 de octubre, de Régimen Jurídico del Sector Público, mediante la presente Resolución se fija la composición de dicho órgano y se ordena su publicación.

Vitoria-Gasteiz, 2021eko abenduaren 14a.

En Vitoria-Gasteiz, a 14 de diciembre de 2021.

Nekazaritzako, Arrantzako eta Elikagai Politikako sailburuordea,

El Viceconsejero de Agricultura, Pesca y Política Alimentaria,

BITtor Oroz Izagirre.

BITTOR OROZ IZAGIRRE.


Azterketa dokumentala


Análisis documental