Consulta

Consulta simple

Servicios


Último boletín RSS

Boletin Oficial del País Vasco

11. zk., 2019ko urtarrilaren 16a, asteazkena

N.º 11, miércoles 16 de enero de 2019


Hemen ikusgai dauden gainerako formatuen edukia PDF dokumentu elektroniko ofizial eta jatorrizkoa eraldatuz lortu da


El contenido de los otros formatos que aquí se muestran, se ha obtenido mediante una transformación del documento electrónico PDF oficial y auténtico

BESTELAKO XEDAPENAK

OTRAS DISPOSICIONES

EKONOMIAREN GARAPEN ETA AZPIEGITURA SAILA
DEPARTAMENTO DE DESARROLLO ECONÓMICO E INFRAESTRUCTURAS
226
226

EBAZPENA, 2018ko abenduaren 20koa, Ekonomiaren Garapen eta Azpiegitura Sailaren Zerbitzu zuzendariarena, zeinaren bidez argitara ematen baita Ekonomiaren Garapeneko eta Azpiegituretako sailburuaren 2018ko urriaren 10eko Aginduaren bitartez egindako Gastrobikain gastronomia-kalitatearen sustapenerako programaren minimis-araubideari atxikitako laguntzetarako deialdian aurreikusitako Balorazio Batzordearen osaera.

RESOLUCIÓN de 20 de diciembre de 2018, de la Directora de Servicios del Departamento de Desarrollo Económico e Infraestructuras, por la que se da publicidad a la composición de la Comisión de Valoración prevista en la convocatoria de ayudas acogidas al régimen de mínimis del programa de promoción de la calidad gastronómica, Gastrobikain, efectuada mediante Orden de 10 de octubre de 2018, de la Consejera de Desarrollo Económico e Infraestructuras.

Ekonomiaren Garapeneko eta Azpiegituretako sailburuaren 2018ko urriaren 10eko Aginduaren bidez, oinarri arautzaileak ezarri eta 2018ko deialdia egiten da Gastrobikain gastronomia-kalitatearen sustapenerako programaren minimis-araubideari atxikitako laguntzetarako.

Mediante Orden de 10 de octubre de 2018, de la Consejera de Desarrollo Económico e Infraestructuras, por la que se establecen las bases reguladoras y se convocan, para el año 2018, ayudas acogidas al régimen de mínimis del programa de promoción de la calidad gastronómica, Gastrobikain.

Deialdi-aginduaren eranskinaren 13. oinarriak ezartzen du balorazio-batzorde bat sortuko dela aurkeztutako proiektuei balorazio-irizpide objektiboak aplikatzeko. Nekazaritzako, Arrantzako eta Elikagai Politikako Sailburuordetzako hiru kidek osatuko dute batzorde hori eta enpresa-programaren arduraduna arituko da presidente lanetan. Nekazaritzako, Arrantzako eta Elikagai Politikako sailburuordearen 2018ko azaroaren 15eko Ebazpenaren bidez izendatu dira pertsona horiek.

La base 13 del Anexo de la Orden de convocatoria establece que para la aplicación de los criterios objetivos de valoración de los proyectos presentados se creará una Comisión de Valoración integrada por 3 personas pertenecientes a la Viceconsejería de Agricultura, Pesca y Política Alimentaria actuando como Presidente de la misma la persona Responsable de Programa Empresarial. Estas personas han sido nombradas mediante Resolución de 15 de noviembre de 2018 del Viceconsejero de Agricultura, Pesca y Política Alimentaria.

Halaber, adierazten da Balorazio Batzordearen osaera Euskal Herriko Agintaritzaren Aldizkarian argitaratuko dela, Zerbitzu zuzendariak emandako ebazpen baten bidez.

Asimismo, se indica que la composición de la Comisión de Valoración será publicada en el Boletín Oficial del País Vasco, mediante Resolución de la Directora de Servicios.

Esandakoaren ondorioz,

Por cuanto antecede,

EBAZTEN DUT:
RESUELVO:

2018ko urriaren 10eko Aginduaren bitartez deitutako Gastrobikain gastronomia-kalitatearen sustapenerako programaren minimis-araubideari atxikitako laguntzetarako Balorazio Batzordearen osaera jakinaraztea:

Dar a conocer la composición de la Comisión de Valoración para las ayudas acogidas al régimen de mínimis del programa de promoción de la calidad gastronómica, Gastrobikain, convocadas por Orden de 10 de octubre de 2018:

Presidentea – Mario Michel Rodriguez, Elikagaien Kalitate eta Industriako Zuzendaritzaren enpresa-programaren arduraduna.

Presidente – Mario Michel Rodríguez, responsable de Programa Empresarial de la Dirección de Calidad e Industrias Alimentarias.

Bokala – Javier Iriondo Aizpurua, Elikagaien Kalitate eta Industriako Zuzendaritzako teknikaria.

Vocal – Javier Iriondo Aizpurua, Técnico de la Dirección de Calidad e Industrias Alimentarias.

Idazkaria – Santiago Martínez Martínez de Lizarduy, Elikagaien Kalitate eta Industriako Zuzendaritzaren ikerketa-programen arduraduna.

Secretario – Santiago Martinez Martinez de Lizarduy, responsable de Programas de Investigación de la Dirección de Calidad e Industrias Alimentarias.

Vitoria-Gasteiz, 2018ko abenduaren 20a.

En Vitoria-Gasteiz, a 20 de diciembre de 2018.

Zerbitzu zuzendaria,

La Directora de Servicios,

MARÍA TERESA AMEZQUETA ALEGRÍA.

MARÍA TERESA AMEZQUETA ALEGRÍA.


Azterketa dokumentala


Análisis documental