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Boletin Oficial del País Vasco

37. zk., 2001eko otsailaren 21a, asteazkena

N.º 37, miércoles 21 de febrero de 2001


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Iragarpenak

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Ogasun eta Herri Administrazio Saila
Hacienda y Administración Pública
974
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IRAGARKIA, Berrozi, Iurreta eta Ajuria-Eneako ekintza zentroetarako ostalaritza zerbitzua helburutzat duen zerbitzu kontratua esleitu dela jakitera ematen duena. (KBN. C02/25/2000 esp.).

ANUNCIO por el que da publicidad a la adjudicación del contrato de servicios que tiene por objeto "el servicio de hostelería para los centros operativos de Berrozi, Iurreta y Ajuria-Enea" (Expte. C.C.C. n.º C02/25/2000".

1.– Entitate esleitzailea.

1.– Entidad adjudicadora.

a) Erakundea: Herrizaingo Saila.

a) Organismo: Departamento de Interior.

b) Espedientea izapidetzen duen bulegoa: Kontratazio Batzorde Nagusia (Ondare eta Kontratazio Zuzendaritza).

b) Dependencia que tramita el expediente: Comisión Central de Contratación (Dirección de Patrimonio y Contratación).

c) Espediente zenbakia: C02/25/2000.

c) Número de expediente: C02/25/2000.

2.– Kontratuaren ezaugarriak.

2.– Objeto del contrato.

a) Kontratu-mota: zerbitzuak.

a) Tipo de contrato: Servicios.

b) Helburua: Berrozi, Iurreta eta Ajuria-Eneako ekintza zentroetarako ostalaritza zerbitzua.

b) Descripción del objeto: Servicio de hostelería para los centros operativos de Berrozi, Iurreta y Ajuria-Enea.

c) Lizitaziorako iragarkia argitaratutako eguna eta aldizkari ofiziala: 2000ko abuztuaren 3ko EHAA, 148 zk.

c) Boletín o Diario Oficial y fecha de publicación del anuncio de licitación: Boletín Oficial del País Vasco n.º 148 de fecha 3 de agosto de 2000.

3.– Izapideak, prozedura eta esleipen era.

3.– Tramitación, procedimiento y forma de adjudicación.

a) Izapideak: ohikoak.

a) Tramitación: Ordinaria.

b) Prozedura: irekia.

b) Procedimiento: Abierto.

c) Esleipen era: lehiaketa.

c) Forma: Concurso.

4.– Lizitaziorako oinarrizko aurrekontua.

4.– Presupuesto base de licitación.

Guztira: hirurehun eta hogeita hamahiru milioi (333.000.000) pezetakoa (2.001.370,31 euro) da gehienezko aurrekontua. Honako hauek dira gehienezko zenbatekoak:

Importe total: El presupuesto máximo es de trescientos treinta y tres millones de pesetas (333.000.000) (2.001.370,31 Euros). Los importes máximos por lote son:

I lotea: 161.000.000 PTA (967.629,49 euro).

Lote I: 161.000.000.PTA (967.629,49 Euros).

II lotea: 32.000.000 PTA (192.323,87 euro).

Lote II: 32.000.000.PTA (192.323,87 Euros).

III lotea: 140.000.000 PTA (841.416,95 euro).

Lote III: 140.000.000.PTA (841.416,95 Euros).

5.– Esleipena.

5.– Adjudicación.

a) Eguna: 2000ko abenduaren 29a.

a) Fecha: 29 de diciembre de 2000.

b) Kontratista: Gastronomía Vasca, S.A.

b) Contratista: Gastronomia Vasca, S.A.

c) Nazionalitatea: espainiarra.

c) Nacionalidad: Española.

d) Esleipenaren zenbatekoa:

d) Importe de adjudicación:

I lotea: eskaintza ekonomikoaren arabera.

Lote I: según oferta económica.

II lotea: eskaintza ekonomikoaren arabera.

Lote II: según oferta económica.

III lotea: eskaintza ekonomikoaren arabera.

Lote III: según oferta económica.

Vitoria-Gasteiz, 2001eko urtarrilaren 17a.

En Vitoria-Gasteiz, a 17 de enero de 2001.

Ondare eta Kontratazio zuzendaria,

El Director de Patrimonio y Contratación,

JAIME DOMÍNGUEZ-MACAYA LAURNAGA.

JAIME DOMÍNGUEZ-MACAYA LAURNAGA.


Azterketa dokumentala


Análisis documental