Las variedades locales en la mejora genética
 

Las variedades locales en la mejora genética de las plantas

Egilea(k)
Tierno, Roberto; Prohens, Jaime; Ruiz de Galarreta Gómez, José Ignacio
Argitalpena
1ª argitalpena2016
Egoera
Hizkuntza(k)
Gaztelaniaz
Ezaugarriak
480 orrialde-kopurua • 17 x 24 cm • Papera, paper-azala
ISBN
978-84-457-3395-0
Gaiak
Lorezaintza; Agronomia eta nekazaritza-ekoizpena
Argitaratzailea
Eusko Jaurlaritzako Argitalpen Zerbitzu Nagusia
Sustatzailea
EKONOMIAREN GARAPENA ETA LEHIAKORTASUNA
Prezioa BEZik gabe
Formatu digitalean eskuragarri

Deskribapena

Argitalpenean labore nagusien bertako barietateak deskribatzen dira, horien balio intrintsekoa zein aldatzeko duten balioa hobekuntza genetikoko programetan erabiltzeko, klima aldaketari eta ekoizpen iraunkorrari lotuta. Halaber, sukaldaritzarako kalitate aitortua duten balio intrintsekoa ere deskribatzen da, ondare kulturalaren parte izateaz eta landa inguruneko balio paisajistikoari laguntzen dion baliabide ekonomikoa izateaz gain.
Argitalpenean labore nagusien bertako barietateak deskribatzen dira, horien balio intrintsekoa zein aldatzeko duten balioa hobekuntza genetikoko programetan erabiltzeko, klima aldaketari eta ekoizpen iraunkorrari lotuta. Halaber, sukaldaritzarako kalitate aitortua duten balio intrintsekoa ere deskribatzen da, ondare kulturalaren parte izateaz eta landa inguruneko balio paisajistikoari laguntzen dion baliabide ekonomikoa izateaz gain.
Produktu hau interesatu bazaizu, ziurrenik beste hauek ere bai: