Non jan
Euskadiko Jatetxeak
Sutargi Jatetxea
1950eko hamarkadan Ondarroan ibilbideari ekin ziotenik, Sutargi Jatetxea tokiko itsas jarduerarekin lotuta egon izan da beti, eta gaur egun, lotura hori areagotu besterik ez da egin. Erabilera askotarako espazioa eskaintzen du: bazkari erlaxatu batez goza daiteke, baita pintxo aukera zabal batez ere giro dinamiko eta dibertigarrian. Sutargi jatetxeak tokiko kalitate handiko produktu freskoak eskaintzen ditu. Kartan, jankideak honako hauek aurki ditzake: hasierako plater gisa, ezkur urdaiazpiko iberikoa, arrain zopa edo txipiroiak tipularekin; bigarren plater gisa, Ondarroako kontserbak, itsaski eta arrain freskoak, okela onena edo arrautzan oinarritutako plater onenak. Nolanahi ere, bereiz aipatzeko modukoa da jatetxean egiten den legatza ondarroar erara; euskal gastronomiako plater onentzat aukeratu dute "Tu plato favorito" euskal programan. Leku ezin hobea da itsasoak eta lurrak ematen duten onena dastatzeko.